MİLAS OSB’DE ALTYAPI YAPIMI İÇİN İMZALAR ATILDI

OSB Yönetimi ile altyapı yapımı ihalesini kazanan firma yetkilisi arasında noter huzurunda imzalanan sözleşmeye göre Milas OSB’nin altyapı yapımı 2 yıl içinde tamamlanacak.
Altyapı yapımı ihalesini kazanan KLV İnşaat A.Ş.’ye yer tesliminin pazartesi günü yapılacağı belirtildi.
İhale koşullarına göre, ihaleyi kazanan KLV İnşaat A.Ş.’nin elektrik altyapısı dışındaki diğer altyapı işlerini yer tesliminin ardından 2 yıl içinde tamamlaması gerekiyor.
Milas Organize Sanayi Bölgesi’nin altyapı yapımı işini kazanan firma ile OSB yönetimi arasında sözleşme imzalandı. Milas Kaymakamlık makamında törenle imzalanan sözleşmeye göre Milas OSB’nin elektrik altyapısı dışındaki diğer işlerinin iki yıl içinde tamamlanması gerekiyor.
Ankara’da, T. C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü’nde, 17 Kasım günü, 14 milyon 121 bin TL üzerinden açık eksiltme yöntemiyle yapılan Milas OSB’nin altyapı yapımı ihalesini, yüzde 47.01’lik kırımla kazanan KLV İnşaat A.Ş. ile Milas OSB yönetimi arasında noter huzurunda ihale yapım sözleşmesi imzalandı. Milas Kaymakamlık makamında yapılan imza törenine Milas Kaymakamı ve OSB Mütevelli Heyet Başkanı Fuat Gürel, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve OSB Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Reşit Özer, Milas Belediye Başkanı ve OSB Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Tokat, MİTSO Meclis Başkanı ve OSB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yüksel, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ahmet Bayramer, OSB Müdürü Haluk Onaran, OSB Kontrol Mühendisi Feyzi Yılmaz, OSB Teknikeri İbrahim Dal, KLV İnşaat A.Ş. Yetkilisi ve Projeler Sorumlusu Rahmi Ozan Zingi ile Milas 4. Noter’i Ayşe Çoban katıldılar. İmza törenini AKP Milas İlçe Başkanı Levent Akyer ile Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Tüfekçi de törene katılarak izlediler.
Milas OSB’nin altyapı yapım sözleşmesini imzalayan Kaymakam Fuat Gürel, sözleşmenin her iki taraf için de hayırlı olmasını ve altyapı yapımının süresi içinde tamamlanmasını diledi.
Sözleşmeyi imzalayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da işin yapımında bir daha gecikme yaşanmamasını dileyerek her iki tarafa hayırlı olmasını temenni etti.
MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ise yıllardır yaşanan gecikmelerin sona ermesi dileğiyle sözleşmeyi imzaladı. Yapılan imza töreninden sonra törende hazır bulunanlar günün anısına bir fotoğraf çektirdiler. Yapılan sözleşme imza töreninin ardından işyeri tesliminin 14 Aralık Pazartesi günü yapılacağı bildirildi. İhale koşullarına göre, ihaleyi kazanan KLV İnşaat A.Ş. tarafından Milas OSB’nin elektrik altyapısı dışında 1 No’lu bağlantı yolu, iç yollar, kanalizasyon, içme ve kullanma suyu, yağmur suyu, atıksu gibi altyapı işlerinin iki yıl içinde tamamlanması öngörülüyor.